Richtingwijzers

Voor uw bezoeker of gast kan het soms moeilijk zijn de looproutes van uw pand te herkennen. Door richtingwijzers aan plafonds of wanden, kan uw looproute duidelijk aangegeven worden. Samen komen we tot een ontwerp, dat kan variëren tussen een vast bord aan de wand met daarop de letters gemonteerd of de letters per stuk los op de wand. Voor de plafonds kunnen wij de bevestigingsmiddelen bijleveren.

Winkel/detailhandel artikelen

In uw winkel zijn tal van benodigdheden die u handigheid verlenen bij uw dagelijks werk. Daarbij kunt denken aan borden of letters om uw uitverkoop aan te bieden. Of u geeft duidelijk uw afdelingen weer door figuren of letters. Daarnaast kunnen wij ook maataanduidingsartikelen ontwerpen. Dit zorgt voor een sneller zoekresultaat bij uw klant.

PR en reclameartikelen

Wilt u uw bedrijf of product onder de aandacht brengen? Door het graveren of snijden van producten kunt u kleine souvenirtjes of sleutelhangers onder uw klanten verspreiden. Daarnaast kunnen wij ook deelnemen aan het ontwerp en de vormgeving van uw stand op een beurs of bedrijfsbijeenkomst.

Kunststof accessoires/vormen

Heeft u een bijzonder kunststof object of voorwerp wat u wilt maken? Wij verzorgen het volledige tekenwerk en de realisatie van uw product. U kunt hierbij denken aan onderdelen voor de auto-industrie, de bouwwereld of fijn houtindustrie.

Displays

Door de nauwkeurigheid van de machine, kunnen er displays op maat van de klant gemaakt worden. Door gebruik van verschillende materialen kunnen wij de samenstelling verzorgen die u als klant wenst. Een van de belangrijkste onderdelen is het naar voren brengen van uw product, samen met u komen wij tot een goed ontwerp. Wij verzorgen grote staande displays, of de specifieke displays waarin u kleine producten op uw toonbank kunt aanbieden.

Hebben wij u kunnen overtuigen van onze kwaliteiten?

 

Vraag kwaliteit aan