Graveren

Al altijd een foto op hout gewild? Met onze machine is het mogelijk om foto’s nauwkeurig op alle soorten hout te graveren. Door de gravering is het mogelijk om delen van de foto een donkere kleur te geven. Dit geeft een ontzettend mooi contrast. Ook verzorgen wij graveringen op glas, spiegels, houtsoorten, metaalsoorten en verschillende kunststoffen.

Lasersnijden

Lasersnijden is een techniek waarbij met een laser door materiaal gebrand wordt. Dit geeft bij houtsoorten een bruine snijrand, bij kunststoffen blijft de kleur van het materiaal zichtbaar. Door de juiste instellingen van de machine en het tekenprogramma, kunnen wij uw product met kwaliteit aanbieden. Heeft u een bijzondere wensen nodig, dan bent u bij ons welkom. Wij genieten van uitdaging en bijzondere projecten waar kwaliteit van groot belang is.

 

Tekenwerk

Heeft u een bijzonder project wat veel tekenwerk vraagt, dan hebben wij de expertise om dit voor u te verzorgen. Hierbij kunt u denken aan tekeningen voor het maken van een logo of andere aankleding van uw woning of bedrijfspand. Ook kunt u denken aan het tekenwerk voor een maquette.

Ontwerp creatieve ideeën

Wij hebben goede contacten met ontwerpers of grafische vormgevers waardoor we samen met u als klant de advisering voor een juiste uitstaling kunnen realiseren. In de ontwerpfase hebben we nauw contact met u als klant zodat we snel tot een ontwerp komen. Daarbij kunnen wij u van advisering voorzien voor de keuzen wat betreft de materialen etc.

Design

Bent u op zoek naar een totaalpakket voor de presentatie van uw bedrijf? Wij kunnen in samenwerking met externen uw huisstijl, website en uw daadwerkelijke logo op of in uw bedrijfspand realiseren. Hierdoor halen wij u werk uit handen. Door vooraf goed overleg over uw wensen kunnen wij dit duidelijk overbrengen aan de andere externe partijen. Zo komt uw wens nog beter tot een eindresultaat.

Hebben wij u kunnen overtuigen van onze kwaliteiten?
Contact