Interieurbelettering

Uitgesneden letters of figuren in uw woning, bedrijfspand of winkel geeft sfeer. Veelal wordt gebruik gemaakt van belettering in aankomstruimten, waarbij uw slogan of bedrijfsnaam stralend naar voren komt op uw balie of toonbank. Onze machine kan alle soorten vormen of lettertypen snijden. Veelal word gebruik gemaakt van een binnenhuisarchitect of vormgever, in samenwerking kunnen we dan komen tot het product. Daarnaast hebben we ook zelf goede contacten met ontwerpers. Op die manier kunnen we komen tot een mooi ontwerp.

Interieurgravering

Door het op diepte graveren met de lasersnijmachine kunnen wij figuren, letters, foto’s en logo’s graveren in materialen. Daarbij kunt u denken aan spiegels waarop teksten gegraveerd worden of houten menukaarten met uw slogan. Ook kunnen wij uw gravering compleet maken door het inkleuren van vlakken of randen. Dit zorgt voor een exclusief resultaat.

Binnendeurbelettering

Door ons uniek groot snijbereik is het mogelijk om deuren of grote panelen te voorzien van belettering. Hiervoor maken we gebruik van de graveertechniek, daarnaast kunnen we ook uw deur beplakken met houtfineer. De belettering zal daarbij iets van kleur verschillen met de deur, waardoor de belettering naar voren komt. U kunt door een mooie slogan of leus op uw deur de aandacht trekken naar uw product, daarnaast is het ook heel handig voor de verwijzing naar ruimten.

Houtfineerbewerkingen

Bent u op zoek naar een meubelstuk of tafel met inlegwerk? Met onze machine kunnen wij heel precies vormen uitsnijden in houtfineer platen. Heeft u een speciale bewerking of een bijzondere vorm, we tekenen het in, onze machine maakt een proefvorm. Nadat u hem gepast heeft maken wij hem in uw gewenste materiaal.

Scheepsbouwbewerkingen

Voor de scheepsindustrie zijn regelmatig bijzondere vormen nodig, vaak wordt dit nog handmatig uitgezaagd. Met onze machine kunnen we uw tekening inlezen en het product zuiver uitsnijden. De snijranden hebben geen splinters of rafels, dit zorgt ervoor dat u de randen en aansluitingen niet hoeft bij te werken. Daarnaast maken wij ook inlegsterren of andere vormen voor het interieur van de scheepsbouw. Door de precisie van de machine kunnen wij hem ook contramallen waardoor de pasvorm perfect is.

Beursinrichting/standsbouw

Uw bedrijf of product presenteren is van groot belang. Wij hebben goede samenwerking met ontwerpers en inrichters. Reclameletters, figuren of vormen van uw bedrijf of product kunnen wij zonder probleem lasersnijden. Omdat wij gebruik maken van lasertechnieken zal het resultaat meteen de juiste afwerking hebben. Uw reclame, belettering of decoraties van de beursinrichting of standsbouw is bij ons in goede handen.

Hebben wij u kunnen overtuigen van onze kwaliteiten?
Vraag kwaliteit aan