Jong. Creatief. Energiek. Vaktechnisch. Toekomstgericht.

Met een lasersnijmachine maken wij producten voor bedrijf en particulier 

01

Over Ons
We zijn een jong en energiek bedrijf die met veel expertise gebruik maken van een lasersnijder. We denken creatief mee met de klant en zijn gedreven om samen te komen tot een goed resultaat.

02

Onze Missie
Wij willen de creativiteit en speciale ideeën van de klant omzetten in een goed product. Iets wat een idee is tot een ontwerp laten komen en vervolgens maken.

03

Onze Filosofie
Wij genieten van een tevreden klant. We luisteren daarom goed naar de wensen en ideeën van de klant, daarom kunnen we het brein van de klant goed omzetten naar het gewenste product.

04

Onze Services
Wij kunnen door onze ervaring en deskundigheid u als klant helpen met het ontwerp, het tekenwerk, het produceren en de montage. Door de persoonlijke relatie tussen klant en Bor Lasertechniek kan er op gemakkelijke wijze overlegd worden.

05

Ons Bedrijf
Ons bedrijf is gevestigd in Ridderkerk-Rijsoord. We hebben daar een werkplek en kantoor waar u ons vrijblijvend kunt bezoeken. Heeft u vragen over uw product of ontwerp, dan hebben wij graag persoonlijk contact en kunt u bij ons langskomen.

06

Duurzaam
Als bedrijf selecteren wij onze materialen op duurzaamheid en zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk hergebruikt kan worden. Daarnaast gebruiken wij zoveel mogelijk led verlichting voor het verlichten van uw logo of laser gesneden product.

Een exclusieve toonbank of balie met lasergesneden belettering of gravering

Neem contact met ons op om u plannen en ideeën tot een product te maken.